WOB verzoek

***Update*** 19 maart 2013 12:45 Telefoontje van de gemeente (Jos van Hamont – Telefoon 0162 579 600) inzake klacht over hondenput, en wat denk je Jos gaf mij gelijk, er was van alles fout aan het toenmalige en huidige beleid, maar het beleid herschrijven zou heel veel tijd gaan kosten en hij zou blij zijn met een uitspraak! ***Update*** 19 maart 2013 15:10 Net een telefoontje van de Gemeente (Janneke Mallens-van Hulten – telefoon 0162 579 569) ontvangen: Waarom ik dit WOB verzoek heb ingediend, en wat ik precies wil weten. Of ik een probleem met de gemeente had, en men wil hier een gesprek over en wilde mij graag uitnodigen daarvoor. Netjes geantwoord dat ik daar geen prijs op stelde en eerst de stukken wilde inzien. Toen kwam 2e ambtenaar erbij, een groepsgesprek, de techniek staat voor niets bij de gemeente, ene zekere Albert Verlinde, “ik blij ik denk ze gaan gelijk dit onderwerp uitzenden bij shownieuws”, maar hij ontkende dat hij deze Albert was. Weer de vragen of ik boos was en waarom ik zo boos klonk, en waarom en welke stukken ik wilde wilde hebben. Geantwoord dat ze dat aan Dhr. Cornel moesten vragen en dat  ik de stukken die ik wilde hebben in mijn WOB verzoek heb omschreven. Mijnheer Verlinde antwoordde: Dat is wel heel veel! Ja zei ik dan heb je wat te doen…. Mevrouw kwam terug aan de telefoon en wilde nogmaals een gesprek op het gemeentehuis, daar ben ik niet meer op in gegaan, heb gevraagd of het verstandiger was de rijdende rechter dan maar een WOB verzoek te laten doen. Nee dat hoeft niet, u krijgt een ontvangstbevestiging en we gaan het uitzoeken of we aan uw verzoek kunnen voldoen. We willen nu het gesprek beëindigen, Ik antwoordde dat is goed nog een prettige dag, hun antwoord, ja daaag…… Weten denk ik nog niets van eerdere telefoontje van Jos van Hamont een andere medewerker van ambtenaar klachtenafhandeling….

Meer info: KLIK