Kies er maar één uit! Ja zo simpel is het eigenlijk. Wie tegenwoordig een paar echte karpers wil hebben in zijn aquarium of vijver kan die gewoon aanschaffen.

Oké ze liggen nog net niet te koop in de supermarkt en je bounuskaart kun je ook thuislaten maar het blijft toch speciaal! Gewoon bijzonder om wat vissen zelf te kunnen observeren, voeren en natuurlijk zien uitgroeien tot potentiële biggen! Reken maar dat je daar heel wat van kan opsteken. Maar goed er komt uiteindelijk toch nog wel iets bij kijken! Iets wat zeer belangrijk is!

Zorg dat als je namelijk wat karpertjes wil aanschaffen dat je dit bij een betrouwbare firma doet! Eén die gezonde en geen virus dragende exemplaren rond heeft zwemmen en kan aantonen dat alles, in het hele proces, eerlijk en normaal is nageleefd! Er wordt namelijk nog steeds te veel gesjoemeld in die wereld!

 

Gelukkig telt een gewaarschuwd mens voor twee en bestaan er uiteraard ook betrouwbare bedrijven die je aan wat “volschubjes“ kunnen helpen!

Carp Farm is daar één van en werkelijk een “hofleverancier“ wat betreft knappe en gezonde vis! Contactpersonen in Nederland voor Carp Farm zijn Koos Walters en Bert Teuben. Heb je interesse en denk je er over na om wat karpers aan te schaffen neem dan eens contact op met deze mannen!

Zij kunnen je werkelijk alles daar over vertellen en adviseren wat een goede keuze is voor jou i.v.m. ruimte, kosten etc etc!

www.carpfarm.nl

Je kan ook even een mailtje sturen naar Koos of  Bert!

koos@carpfarm.nl of bert@carpfarm.nl